Политика за възстановяване на суми

Ако сте направили поръчка при нас и желаете да откажете поръчката си по някаква причина – дори ако просто промените решението си – ние ще ви възстановим изцяло последната платена от Вас сума, при условие че Продуктите ни бъдат върнати неотворени в рамките на 21 дни от датата, на която е направена поръчката/плащането на нашия сайт. Заявките за възстановяване на средства трябва да бъдат направени директно до нас на hello@monoyer.com. Ние не носим отговорност за продукти, които са повредени или изгубени при транспортиране до Monoyer.

След като Monoyer получи вашата върната поръчка и потвърди, че тя е върната в първоначалното си, неотворено състояние, Monoyer ще кредитира платената сума за върнатите Продукти към метода на плащане, използван от вас, за да направите първоначалната покупка.

Monoyer не контролира кога конкретната компания, обслужваща Вашата кредитна карта или метод на плащане обработва транзакция за сторниране на плащане. Вие носите цялата отговорност да се свържете с компанията, която обслужва Вашия метод на плащане, ако имате въпроси относно статуса на сторнирането на плащане.

Monoyer няма да предостави възстановяване на сумата, получена от нас, която е повече от 21 дни след датата, на която първоначалната поръчка/плащане е направена на нашия сайт. Ние също така не предоставяме възстановяване на суми за върнати Продукти, които са отворени, или за каквито и да е щети, дължащи се на липса на грижи, неправилна употреба, злополука, злоупотреба, необичайна употреба или неправилно боравене.

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Моля, прочетете следната информация относно връщането на артикули.

Следващите стъпки ще ви помогнат да получите възстановяване или замяна възможно най-бързо.

  • Прочетете следната информация за връщания, съдържаща се на тази страница.
  • Ако вашето връщане се дължи на дефектен продукт или сме ви изпратили неправилната рецепта за това, което сте поръчали, моля, първо се свържете с нас на hello@monoyer.com, за да можем да преценим дали ще покрием доставката ви при връщане.

  1. ЗАМЯНА ИЛИ КРЕДИТ

Ако не сте доволни от продуктите, които получавате от нас, моля, уведомете ни възможно най-скоро, тъй като може да сме в състояние да заменим продуктите вместо вас. При някои обстоятелства можем да предоставим кредит вместо замяна по наша преценка.

Въпреки че се стремим да предоставяме нашите продукти в най-добро състояние, понякога има въпроси извън нашия контрол. В малко вероятния случай, че Продуктите, които получавате, са дефектни, или е отворена блистерна опаковка, или в случай, че продукт се връща, защото случайно сме ви изпратили грешен артикул, можете или да поискате възстановяване на сумата, или замяна на продукта. като ни уведомите писмено. Моля, изпратете ни имейл на hello@monoyer.com или се свържете с нас чрез данните, посочени на нашата страница за контакти на сайта ни.

  1. КАКВО ТРЯБВА ДА НИ ВЪРНЕТЕ

За да получите замяна или възстановяване на сумата, първо трябва да ни върнете Продукта в първоначалното му състояние с непокътнати стикери за фалшиви уплътнения (включително всякаква опаковка Monoyer, но с изключение на всяка външна опаковка за доставка, която е неотворена и немаркирана). Всички продукти, които ни бъдат върнати, ще бъдат щателно оценени от нашия екип и при потвърждение, че отговарят на условията, посочени по-горе, ще бъдат възстановени в пълен размер.

Когато Monoyer вече е приел плащане, ние ще се постараем да кредитираме вашата карта за плащане със сумата на възстановяването в рамките на 30 дни от датата, на която ни върнете Продуктите.

  1. ЗАМЯНА

Ако сте направили поръчка с грешна рецепта за контактни лещи или ако вашата рецепта за контактни лещи се е променила, откакто сте направили поръчката при нас, ние ще приемем промени, при условие че Продуктите не са с изтекъл срок на годност и са в оригиналната си неотворена опаковка, както е посочено по-горе. Всякакви пощенски / транспортни разходи за връщане са за Ваша сметка.

Продуктите за замяна трябва да ни бъдат върнати в рамките на 21 дни от датата, на която Продуктите са ви били изпратени. Преди да ни изпратите каквито и да било Продукти за замяна, моля, изпратете ни имейл на hello@monoyer.com или се свържете с нас чрез данните, посочени на нашата страница за връзка с нас на нашия сайт, и ясно посочете причината за замяната.

Моля, уверете се, че всички продукти са внимателно опаковани, преди да се върнете при нас, за да сме сигурни, че не са повредени при транспортиране. Нашите продукти трябва да бъдат опаковани в подходяща транспортна кутия или мехурчеста пощенска торба. НЕ ви препоръчваме да опаковате нашите продукти в плик и ние не носим отговорност за каквито и да е щети, претърпени при транспортирането.

  1. РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКА ПРИ ВРЪЩАНЕ

За връщания, различни от повреден, изтекъл или неправилен продукт, трябва да заплатите разходите, свързани с изпращането на върнатите Продукти обратно до нас.

Ако сте получили стоки с изтекъл срок на годност, повредени, дефектни или са с неправилно предписание, трябва да ни изпратите имейл на hello@monoyer.com със снимка на спорните продукти. Ако преценим, че Monoyer е виновен, ние ще генерираме етикет за връщане, който можете да използвате, за да изпратите Продуктите обратно до нас без такса за Вас.

  1. ВРЪЩАНЕ КЪМ ПОДАТЕЛЯ (НЕПРАВИЛЕН АДРЕС)

Ако пратка бъде върната при нас поради неправилен адрес за доставка или друго, ние ще се свържем с вас, за да определим следващите стъпки.

Ако трябва да изпратим пакета отново, ще таксуваме 10 лв. за покриване на разходите за обработка, свързани с повторното изпращане на поръчката. Ако решите да получите възстановяване на сумата за поръчката, ние ще Ви възстановим сумата на поръчката минус таксата за обработка от 10 лв.