Monoyer contact lenses package.

Най-удобните лещи в интернет

Получи 10-дневен тестов пакет за 5 лв. с безплатна доставка

Как работи Monoyer?

Без обвързване с договори. Спри когато пожелаеш!

Избери диоптри и честота

Провери диоптрите на двете си очи в рецептата от очния лекар и избери стойностите от падащите менюта. Избери колко често използваш контактни лещи - веднъж на ден, през ден или по-рядко.

Вземи тестов пакет

Тестовият пакет включва 20 бр. лещи на цена от само 5 лева. С поръчката се записваш и за абонамента стартиращ 14 дни след поръчка на тестовия пакет. Не се тревожи, ако Monoyer не ти допадне, можеш да се откажеш по всяко време.

Безплатна доставка

Доставката до твоята врата винаги е безплатна! Тестовият пакет ще бъде доставен до 2 работни дни, а първите 60 броя контактни лещи от абонамента ще бъдат изпратени 14 дни след първата поръчка.

Стартиране на абонамент

Първото автоматично плащане на абонаментния пакет, с 60 бр. лещи достатъчни за 30 дни, ще бъде 14 дни след поръчка на тестовия пакет. След това ще бъдеш таксуван за своя абонамент в зависимост от избраната честота.

Прекрати по всяко време

Без обвързване - можеш да прекратиш своя Monoyer абонамент по всяко време, дори през тестовия период, използвайки акаунта си. След прекратяване, няма да бъдеш таксуван никога повече.

Настрой акаунта си

След завършване на поръчката, получаваш имейл с линк за вход в твоя акаунт, където можеш да настройваш абонамента си според своите нужди. Променяй честотата на доставка, сложи на пауза или прекрати абонамента си по всяко време.

Винаги на разположение

С Monoyer винаги ще имаш точно толкова лещи, колкото ти трябват, точно тогава, когато са ти необходими - край на притесненията дали са ти останали лещи и откъде да си вземеш нови.

Спри да плащаш повече

Всички обичат изненадите, но само когато са от хубавите. Това е причината да не те караме да плащаш за посредници, доставка и ред други надценки, които обичайно виждаш в останалите магазини. Не искаме да те изненадваме.

Получаваш най-добрите еднодневни контактни лещи на най-добрата цена.

Monoyer product boxes