Виждай ясно през целия ден

Еднодневните контактни лещи Monoyer ти осигуряват кристално зрение през целия ден, благодарение на висококачествения материал, от който са направени. Специалната технология на изработка на нашите контактни лещи осигурява максимален комфорт, а всеки ден разполагаш с чисто нов чифт лещи.

Кажи сбогом на дискомфорна и сухотата

Нашите силикон-хидрогелови еднодневни контактни лещи имат изключително висока кислородна пропускливост (120DK/t) и оптимално ниво на водно съдържание (47%). Това означава, че очите ти ще дишат и ще бъдат добре хидратирани през цялото време. Край на зачервяванията и дискомфорта, наслади се на всеки един момент от твоя ден.

Запази очите си в перфектна форма

Monoyer приема поддържането на очите ти в перфектна форма като своя лична мисия. Ето защо, нашите контактни лещи са създадени да блокират 90% от UV-A лъчите и 99% от UV-B лъчите, за да запазим здравето на твоите очи.

Изпитай свободата!

Еднодневните лещи Monoyer ти осигуряват пълна свобода на движение и активности. Без значение дали се разхождаш, работиш, спортуваш или се забавляваш, нашите контактни лещи винаги ще са с теб, позволявайки ти да виждаш всичко ясно и правейки живота ти безгрижен. Бъди най-добрата версия на себе си, без значение от обстоятелствата.